Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hanuka és skinheadek a Hősök t
  2008-12-23 16:00:07, kedd
 
  Hanuka és skinheadek a Hősök terén

hétfő, 2008. december 22.

A Hősök terén a Hanukára érkező nyilvánvalóan zsidó vallású embereket (,,ártatlan jóhiszeműség" kizárva) fekete skinhead egyenruhába (fenyegető öltözet) öltözött alakok tálcán zsíros kenyérrel kínálgattak.

A vallási ünnepségre érkező résztvevőknek skinheadek között kellett elhaladniuk. A rendőrség nem oszlatta fel őket, és nem tartotta távol őket. Pedig ez nem lehet ellentüntetés, lévén, hogy a Hanuka vallási ünnepség - és nem tüntetés. Emberek, vallások ellen tüntetni nem megengedett.
Az orcátlan emberek-ellen-tüntetők nem csak úgy ácsorogtak valahol, hogy ha valaki netán odalép hozzájuk, akkor elvehessen egyet az általuk kínált zsíros kenyérből, hanem odaléptek emberekhez, megtalálták, megszólították őket, akik kénytelenek voltak testközelből lereagálni a fenyegető öltözetű figurák által véghezvitt nyílt színű orcátlan sértést.

Miért asszisztál a rendőrség ilyenhez? Eredetileg nem engedélyezték a skinheadeknek a tüntetést ugyanott, akkor ez hogyan jöhetett létre? A pofátlan skinhead ilyet szól: ,,mi a gond, a zsír vagy a hagyma?". Ennek a közlésnek gyakorlatilag az a tartalma, hogy az alacsony értelmi szintjére sem tudna hivatkozni, ha tagadni akarná, tudta, hogy a zsidó vallásban a sertés és a sertés zsír alapban a nem tiszta, szentségtelen ételek listáján vannak.

Mi történik itt? Közben a skinheadek videóval rögzítik az ellenséges hangulatú és tartalmú akciót. Milyen alapon? Hogy filmezhetnek le egy vallási rendezvényre érkező embereket, miközben testileg megközelítve, fenyegető öltözetben provokálják, sértegetik, szavakkal inzultálják őket? Közben a skinheadek által (politikai hátszéllel) kisajátított árpádsávos zászló is ott lengedezett, hogy ismét összekapcsolják az eredetileg semleges tartalmú nemzeti jelképet a neo-fasizmussal. A rendőrség ezúttal nem csapott le az árpádsávos zászlót lengető skinheadekre, ez most nem az a nap volt.

Budapest 2008

Új hozzászólás


k, 2008-12-23 08:46 - Ésszel (nem ellenőrzött)
Ésszel, ne viperával!
A cikkíró - bár megértem a kellemetlenség miatti bosszankodását - a zsidók jelentős részére oly jellemző hisztérikus reakcióját fojtotta ebbe a cikkbe. Mit szeretnél? Hogy aki kimondja a zsidó szót azt verjék agyon a rendőrök?

Bár ízléstelen volt a ,,zsíroskenyeres akció", (sőt durvábbat is láttam az egyik videon), azért hadd ne legyen kötelező mindenkinek udvariasan viselkedni és szeretni a zsidó vallást. Ők nem szeretik, ez van.

A rendőrség, amelyet a jelenlegi kormány kézivezérel, tömegesen kamerázza az embereket és el sem számol megnyugtatóan a felvételek sorsával. Ez ellen nincs kifogás? Vagy csak addig jó ez így, amíg a hatalom filoszemita?

válasz
k, 2008-12-23 12:51 - agapé
zsír
Szerintem az egy dolog, hogy ők nem szeretik a zsidó vallást (?), de az egy másik, hogy baszogatják a vallásos embereket. az eső szívük joga, a másik meg nem.

Ez egyrészt legalja tahóság másrészt csak unszimpátiát tud kiváltani minden jóérzésű emberből, hogy ezzel a kispolgári közhellyel éljek.

Nem hiszem, hogy a rendőrség meg kellene tiltsa kinézet alapján azt, hogy valaki valamilyen rendezvényen részt vegyen, de azt sem, hogy ezt az akciót bármilyen pozitív szó megilletné. Valaki, akinek ezek a tahók hisznek,elmondhatná, hogy ez nem úgy megy, hogy

Az a baj, hogy ezek az emberek, akik kimennek vallásos öreg néniket baszogatni, nem hisznek senkinek. Az okokat nem látom tisztán. Nincs az az ember magyarországon, akinek elhinnék, hogy rosszul csinálják, és hogy ők az ország és mondjuk úgy, a nemzet szégyene.

nem kötelező udvariasan viselkedni, de ne lepődjünk meg, ha utána akkora tahónak tartanak, mint egy beton répa. Nem tudom, felveti e magában egy ilyen arc, hogy az ország bajaira az e a megoldás, ha idős embereket baszogat a hősök terén...

-agapé-

válasz
k, 2008-12-23 11:35 - söntemplán
mit jelent az, hogy ,,a
mit jelent az, hogy ,,a hatalom filoszemita"?

válasz
k, 2008-12-23 13:18 - Ésszel (nem ellenőrzött)
Re: mit jelent az, hogy ,,a hatalom filoszemita"?
Itt sajnos belefutunk a fogalmak különböző értelmezésének problémájába, így egyértelműsítem, hogy én ,,filoszemita hatalom" alatt a zsidóbarát, a zsidókat (a nem zsidókkal szemben) előnyben részesítő hatalomgyakorlást értem. Magyarországon ez a zsidóságnak a jelenlegi hatalomban (fő)rész(vény)es rétegének előnyben részesítésében merül ki, de külsőségekben is megjelenik.

A ,,zsidó" itt zsidó származású embert jelent, aki ezt a származástudatot őrzi, identitása szerves részeként éli meg, ez vezérli számos cselekedetében - akkor is, ha származását legtöbbször letagadja.

Zsidó befolyás által irányított hatalmi tényezők:
- az SZDSZ
- az MSZP Hiller Istvánnal, Kiss Péterrel, Szekeres Imrével, Horn Gyulával, Nyakóval, Bajnaival és az Apró családdal stb.
- Kevésbé jelentős, de számottevő befolyás alatt áll a Fidesz is (Fónagy, Deutsch, Schmidt Máriát körmük szakadtáig védik, Izraelt az emberiség elleni bűntettei ellenére ugyanúgy támogatják, mint a fenti két párt)
- az állami intézmények vezetőit az MSZP ill. a közelmúltig az MSZP és az SZDSZ nevezte ki, így történt a kitüntetések odaítélése is. Erre több szót nem fecsérelnék, egy példa Alföldi Róbert mint a Nemzeti Színház igazgatója.
- a bíróságok, különösen Lomnici Zoltán főbírói tevékenysége alatt, Bárándy és Petrétei minisztersége és OIT elnöksége idején, akik közül előbbi szintén zsidó származású.

Zsidó oligarchák, akik a nagypolitika szereplőit korrumpálva rabolják szét a közvagyont, egyes gazdasági ágakat monopolizálva, garantáltan büntetlenül (biztosan sok kimarad, de íme néhány):
- Leisztinger Tamás (ingatlan visszaélések, szállodaipar, újfent ,,kölcsönök"). Ő alkalmazta (vagy társává tette?) egyik cégénél Gergényi Péter volt rendőrfőkapitányt, aki szintén zsidó származású és felelősség terheli a 2006 évi rendőri terrorért.
- Kóka János (informatika, számítástechnikai és távközlési kereskedelem)
- Bajnai Gordon (a Wallis Rt. egy zsidó vezetés alatt álló cég volt (ma is az), ahol Gál Zoltán felesége volt a könyvvizsgáló). Egy jellemző név a dolgozók közül: Noah (akinek a rabbija nem engedélyezte, hogy magyar lányt vegyen feleségül, pedig a lány át akart térni... Hiába, így sem.) Hogy mást ne említsünk, tucatnyi libatenyésztő lett öngyilkos (és több száz tönkrement), mert nem kapták meg pénzüket a beszállított libákért a Wallis Rt. által tulajdonolt társaságtól. Ebbe mind a Wallis Rt., mind a Gál család, mind a Bajnai család láthatóan belerokkant... Azóta is vígan élnek, nem volt ,,mentőcsomag" a ,,parasztoknak". Az említett cég felszámolása során vagyonkimentést végzett a Wallis Rt. off-shore cégekbe, de érdekes módon ezt senki nem találta aggályosnak a tucatnyi állami hivatal közül - vajon miért?
- Demján Sándor (építőipar, nagy részben az amerikai zsidóság strómanja, aki tömegesen nem fizeti ki az alvállalkozóit és a politikai befolyás védi meg attól, hogy elszámoltassák)

Mindkét párt vezetésében megtalálhatók azon zsidó családok leszármazottai, akik az ÁVH rémuralmát az ÁVH kötelékében felépítették és gyakorolták (Bauer, Pető, Apró és biztosan van még jó sok). Horn is ide sorolható a bátyjával együtt, akit megöltek, bár ha jól emlékszem Horn Gy. ,,csak" karhatalmista volt ‘56 után. Később ezek a családok a kádári BM kötelékében is megjelentek.

A médiában a Napkelte, Aczél Endre, Verebes, Heti hetes, ATV, Megasztár (csak ez a legutóbbi rész) tele van olyan műsorokkal, ahol a műsor szereplői túlnyomó többségükben zsidók, mi több mindig olyan ,,vitahelyzeteket" teremtenek, ahol a többséget mindig zsidók adják, így ők ,,közvetíthetik" a ,,különböző" oldalak véleményét a nagyközönség felé. Ezek az ATV-n annyira szembeötlőek, hogy egy négy résztvevős vitában szinte soha nincs 50% alatt a zsidó résztvevők aránya, akiket a szintén zsidó műsorvezető ,,terelget".
Király Viktor Megasztárrá választásánál a zsüri tagjai közül Mester Ákos, Friderikusz Sándor és Fenyő Miklós is zsidó volt. Eszenyi Enikőt nem tudom hová tenni, de nagy rajongója ennek a közegnek, kinevezést is kapott a közelmúltban, tehát minimum a rendszer barátja.

Az APEH vezetőinek kiemelkedően magas, revizorainak jelentős része, a VPOP nyomozóállományának kiemelkedően magas része szintén zsidó származású.

Ha más tényezők nem lennének, fentiek is megmagyaráznák, hogy egy pajeszos zsidónak öltözött tüntetőt miért kezelnek teljesen eltérően a rendőrök, mint egy nem zsidónak öltözöttet.

Persze vannak sokan, akik a hatalmi elitben másképp kötődnek a zsidósághoz, mint pl. Gyurcsány Ferenc vagy Kuncze Gábor (mindkettőjüknek a felesége zsidó) és nagy részben ennek köszönhetik a hatalmukat.

Fentiekkel mindaddig nincs baj, míg nem az a vége, hogy gátlástalanul kirekeszti a hatalom a többséget a kedvező lehetőségekből és előnyben részesíti saját üdvöskéit. De sajnos az lett a vége és ez a folyamat addig is erősödik, amíg ezt a választ írtam. Nem csoda, ha sokaknak ez nem tetszik.

válasz
k, 2008-12-23 13:25 - Jesse James
Hogy te mennyi energiát
Hogy te mennyi energiát fektettél abba, hogy egy ekkora ökörséget összekaparjál! Szerintem töltsd hasznosabban az idődet, mert az élet rövid ám! Egyébként elárulom, hogy a jetik is zsidók, nem csak az ufók. Tudtad te ezt? Na, megyek is, mert a Cion bölcsei megbíztak a világ meghódításával...

válasz
h, 2008-12-22 21:55 - Jesse James
zsírostréfli haggyálmával
Azé' má' erre a kérdésre, hogyaszongya ,,mi a gond, a zsír vagy a hagyma", a megboldogult Ivan Ivanovics, a frappáns visszavágások nemzetközi nagymestere meg tudott vón' ám felelni! Hogy ugye ,,egyik sem, hanem a jó kurva anyád!" Amúgy van ám liba- meg kacsazsíros kenyérke is, nem csak tréflimódon patásodott tisztátalan állatból kisütött lipoid! Na, hava nargile!

válasz
h, 2008-12-22 19:27 - ubul (nem ellenőrzött)
a nyúlon túl...
első körben: olyan, hogy skinhead egyenruha, na olyan nincs. én pölö ránézésre úgy nézek ki ez alapján mint egy szkinhednejonáci, de igazából ez alapján a görög tüntetők 90%-ára rá lehetne húzni ezt a sablont...ugyebár antifa/black bloc..estébé.(feketeruhás kigyúrt militarista)

olyan, h fenyegető öltözet...na ne nevetess, ez meg mit jelent? megfenyeget egy öltözet?

,,akik kénytelenek voltak testközelből lereagálni a fenyegető öltözetű figurák által véghezvitt nyílt színű orcátlan sértést." - amellett, hogy agyontekert mondat, azért lássuk már, hogy milyen nevetséges dolgon háborog a szerző. naésakkor mivan, ha odalép és zsírral kínál? hozzám is lépett oda már vega, h kínálgasson, és krisnás is, h győzködjön. nemet lehet mondani és kinevetni. legyen ez a legnagyobb veszély a szerző életében, h zsíroskenyérrel kínálják!

,,Hogy filmezhetnek le egy vallási rendezvényre érkező embereket, miközben testileg megközelítve, fenyegető öltözetben provokálják, sértegetik, szavakkal inzultálják őket?" - kérlek, úgy, ahogyan ezt a törvény betűje mondja. Ha egy nyilvános rendezvényen veszel részt, akkor bezony lefotóznak, képzeld az MTI is ott fotózott a rohadék. a fenyegető öltözetet már letudtuk. szavakkal inzultálják???- mer mit akarsz, gyűlöletbeszéd törvényt? jobb lenne, ha senki sem szindhatna senkit? persze, szarjuk le a szólásszabadságot. Aki bunkó hagy ugasson bunkón, a náci zsidózzon, naés? amíg én kapitalistázhatok, és nácizhatok, addig ő is zsidózzon, ez a demokrácia, vagy miafasz.

,,semleges tartalmú nemzeti jelképet" - mi az, h semleges tartalmú...ha nemzeti, akkor az manapság itt a balkánon elég sokat jelent, például összeverhetnek érte szlovákiában, vagy szerbiában. annyira azért nem semleges, ha tiltólistára akarták tenni a hetihetes és más nagyszerű ,,baloldali" gondolkodók.

jegyezzük meg továbbá: skinhead nem egyenlő a fasisztával. Az antifa hooligánok fele skin. ez a 80-es évek keletnémet Oi! (skin and punk united) mozgalma óta a skinek nyugaton(és gyakran már itthon is) visszatértek a hagyományos munkás-fiatal gyökereikhez. Itthon is a legvéresebb szájú antifák ők.

válasz
h, 2008-12-22 19:45 - söntemplán
a nylon tool
nem, nem az a demokrácia. a demokrácia egy bűvös szó, amit ha kimondunk, azonnal igazunk lesz. viszont én kimondtam, tehét akkor most jön az igaz:
nem
inzultálunk
másokat.
álságosan szólásszabadságba burkolva sem.
nem csinálunk ilyet.
otthon egyedül gyűlölhetünk bárkit azért, mert megszületett,
és nyilvánosan kritizálhatunk bárkit, mert nem tetszik nekünk, amit tesz, vagy gondol (már ha közünk van hozzá)
de nem de nem megyünk oda fegyvertelen emberekhez, hogy csak a hecc kedvéért rosszat csináljunk nekik.

válasz
h, 2008-12-22 20:45 - ubul (nem ellenőrzött)
y
ok, egyetértek, hogy a demokrácia kifejezést nem lehet überelni, így már csak hozzájafűzök.

,,de nem de nem megyünk oda fegyvertelen emberekhez, hogy csak a hecc kedvéért rosszat csináljunk nekik." - azt hiszem ez így kettős mérce. Fegyvertelen nácikhoz odamentek sárgacsillagos aktivisták és letérdeltek tarkóra tett kézzel mellettük, hogy jól megalázzák őket médiaügyileg, anno(hozzáteszem nagyon helyesen). szegény fegyvertelen nácikokat csak a hecc kedvéért zavarba hozták, nekik biztos rosszul esett, és akkor ez mármár erőszak velük szemben...Silo meg könnyeket hullat értük, napersze.

miért ne mehetne oda fegyvertelen náci (tegyük fel a zsíroskenyér nem képes komoly sérülést okozni) a fegyvertelen zsidóhoz, a hecc kedvéért. a zsidó meg nevesse ki, hogy micsoda primitív majom a nácija, de ne kergessük már meg szegény hülyét. jog védje, az erkölcs büntesse. ennyi. a szólásszabadságot ilyen egyszerűen kell alkalmazni. Ennyi erővel a rongyosbál is álságosan a szólásszabadságba burkolt nyílt gyűlölet a gazdagok ellen.

szerintem ez pitiáner ügy. ebben véres náci pogromot látni...komolytalan. szegény nácikok azt hitték, hogy ez majd mekkora flash mob alázás lesz, de ha kiröhögik őket, akkor nincs ez a cikk.

válasz
k, 2008-12-23 02:14 - söntemplán
a pitiáner ügyekkel kezdődő kevésbé pitiáner ügyekről
majd később
...
,,a zsidó meg nevesse ki, hogy micsoda primitív majom a nácija" - ezt majd tüntetésen. egy szabadtéri vallási ünnepen maradjunk a vallásnál meg a szabad térnél. érdekes, szent jobb körmenetre senki se megy oda balhézni.

válasz
h, 2008-12-22 20:48 - ubul (nem ellenőrzött)
z
remélem mások csak nem értek még haza a gyárból, azért beszélgetünk itt ilyen kevesen...

válasz
h, 2008-12-22 21:09 - egy kommunista (nem ellenőrzött)
Hazaertem a banyabol...
En azon filozom csak, hogy miert kell meg ezzel foglalkozni. Egyreszt lathatolag ezek a bizonyos nemzeti radikalis csoportok nem kaptak kozel sem akkora tamogatast az utobbi idoben, hogy komolyabban kene oket venni mint ezelott. Azt gondolom, hogy meg talan a csurka-zetenyi, meg magyarnepjoletiszovetseg is folyamatosan produkalta ezeket a majmokat. Egy idore a Fidesz politikaja talan meg is gyengitette ezt a csapatot, de azota feltamadt poraibol, de eddig tudott terjeszkedni.
Masreszt a szolasszabadsag meg a nagy antifasizmus, meg hanukazas, meg antihanukazas mellett nincs jobb dolgunk? Ugy ertem engem ugyan nem erdekel se az arpadsavos, se a sabeklis csapat, mindegyik tehet egy szivesseget. De meg hogy veluk is foglalkozzon az ember...

válasz
h, 2008-12-22 21:16 - egy kommunista (nem ellenőrzött)
Bocsika
Kisse faradt vagyok: sabekli (amit mar eleve elbasztam, mert sabeszdekli) helyett kipa ertendo.

válasz


http://hungary.indymedia.org/node/10938
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szkinhednejonáci, származástudatot, vagyonkimentést, zsíroskenyérrel, vitahelyzeteket, egyértelműsítem, szolasszabadsag, összekapcsolják, mindkettőjüknek, lehetőségekből, megmagyaráznák, összeverhetnek, sárgacsillagos, magyarországon, zsíroskenyeres, alvállalkozóit, gyűlöletbeszéd, kritizálhatunk, cselekedetében, kellemetlenség, leszármazottai, elszámoltassák, bosszankodását, megszólították, meghódításával, értelmezésének, részesítésében, ellentüntetés, szentségtelen, monopolizálva, karhatalmista, megtalálhatók, résztvevőknek, skinheadeknek, nyilvánvalóan, libatenyésztő, vallási ünnepségre, általuk kínált, fenyegető öltözetű, rendőrség ilyenhez, tüntetést ugyanott, pofátlan skinhead, zsír vagy, közlésnek gyakorlatilag, alacsony értelmi, zsidó vallásban, sertés zsír, skinheadek videóval, ellenséges hangulatú, vallási rendezvényre, skinheadek által, eredetileg semleges, MSZP Hiller Istvánnal, Kiss Péterrel, Szekeres Imrével, Horn Gyulával, Schmidt Máriát, Alföldi Róbert, Nemzeti Színház, Lomnici Zoltán, Leisztinger Tamás, Gergényi Péter, Kóka János, Bajnai Gordon, Wallis Rt, Demján Sándor, Horn Gy, Aczél Endre, Király Viktor Megasztárrá, Mester Ákos, Friderikusz Sándor, Fenyő Miklós, Eszenyi Enikőt, Gyurcsány Ferenc, Kuncze Gábor, Jesse James, Ivan Ivanovics,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Png kislány  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Akarat  Png fotel  Alázat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A sors  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Irgalom és ítélet  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Akarat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Paul David Tripp Április 19  Egy bizonyos határt  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Paul David Tripp Április 21  A televizió nem a kultúrát kép...  A másik dolog,  Facebookon kaptam Krisztinától  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  George Byron - Ahogy itt jár -...  Leonardo da Vinci gondolata  Akik bántanak téged  Boldog születésnapot a ma ünne...  Minden harmadik...  Kövesd a cowboyt!  Png férfi  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Reggel van  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Akarat  Idő  Egy maradéktalanul uralt világ  Irgalom és ítélet  Fehér virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  Kövesd a cowboyt!  A boldog családok mind hasonló...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A sors  A Megváltó szolgálatában  Jónás Tamás – Végtelen b...  Adakozás  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Png lepke  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png fotel  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Akarat  Png fotel  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Zilahy Lajos gondolata  Albert Einstein gondolata  Png nő  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szívem tiéd 
Bejegyzés Címkék
vallási ünnepségre, általuk kínált, fenyegető öltözetű, rendőrség ilyenhez, tüntetést ugyanott, pofátlan skinhead, zsír vagy, közlésnek gyakorlatilag, alacsony értelmi, zsidó vallásban, sertés zsír, skinheadek videóval, ellenséges hangulatú, vallási rendezvényre, skinheadek által, eredetileg semleges, rendőrség ezúttal, árpádsávos zászlót, kellemetlenség miatti, zsidók jelentős, zsidó szót, egyik videon, zsidó vallást, jelenlegi kormány, felvételek sorsával, hatalom filoszemita, vallásos embereket, kispolgári közhellyel, akciót bármilyen, tahók hisznek, nemzet szégyene, beton répa, ország bajaira, hősök terén&#8230, hatalom filoszemita&#8221, fogalmak különböző, jelenlegi hatalomban, származástudatot őrzi, emberiség elleni, állami intézmények, kitüntetések odaítélése, példa Alföldi, nagypolitika szereplőit, zsidó vezetés, dolgozók közül, beszállított libákért, tucatnyi állami, amerikai zsidóság, politikai befolyás, bátyjával együtt, legutóbbi rész, műsor szereplői, többséget mindig, nagyközönség felé, négy résztvevős, zsidó résztvevők, szintén zsidó, zsüri tagjai, rendszer barátja, pajeszos zsidónak, hatalmi elitben, felesége zsidó, kedvező lehetőségekből, folyamat addig, választ írtam, ekkora ökörséget, élet rövid, megboldogult Ivan, frappáns visszavágások, görög tüntetők, legnagyobb veszély, szerző életében, törvény betűje, nyilvános rendezvényen, fenyegető öltözetet, náci zsidózzon, balkánon elég, antifa hooligánok, 80-es évek, skinek nyugaton, hagyományos munkás-fiatal, legvéresebb szájú, nylon tool, hecc kedvéért, demokrácia kifejezést, fegyvertelen zsidóhoz, erkölcs büntesse, szólásszabadságot ilyen, szólásszabadságba burkolt, gazdagok ellen, pitiáner ügyekkel, szabadtéri vallási, szabad térnél, bizonyos nemzeti, utobbi idoben, nagy antifasizmus, sabeklis csapat, szkinhednejonáci, származástudatot, vagyonkimentést, zsíroskenyérrel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.